1-op-1 coaching

1-op-1 coaching

Waarom vind ik sommige werkzaamheden leuk maar kosten andere klussen me heel veel energie? Waarom kan ik met die ene persoon heel makkelijk samenwerken en kost de samenwerking met die ander mij juist zoveel moeite? Waarom reageer ik zo op bepaalde situaties en wat voor een bedrijf of team past het beste bij mij? 

Inzicht in jouw persoonlijke handleiding.
Het antwoord op deze vragen vind je in de onderliggende motivatie van mensen. Met behulp van de objectieve en wetenschappelijk onderbouwde analyses van Profile Dynamics krijg je inzicht in die onderliggende motivatie of persoonlijke drijfveren. 

Zo’n analyse kent geen goed of fout, zegt niets over intelligentie en waar je wel of niet goed in bent. Het is al het ware een foto van jouw binnenwereld en geeft antwoord op de vraag wat jij écht wil en wat jou drijft. Hiermee vind je ook antwoorden waarom je denkt zoals je denkt en doet zoals je doet.   

De analyse laat zien wat jou inspireert en motiveert en wat juist moeite kost, welke werkomgevingen goed bij je zouden passen en met wie je makkelijk kan samenwerking en met wat voor een type mensen je meer moeite hebt. 

Wat leer je?
Na het invullen van een korte online vragenlijst krijg je een uitgebreid rapport. In dit rapport wordt grafisch en in tekst jouw persoonlijke profiel toegelicht. Je krijgt hiermee inzicht in: 

  • de drijfveren die belangrijk voor je zijn en die jouw denken en doen bepalen; 
  • welk type mensen en welk gedrag je meer moeite kunt hebben;
  • de kracht van jouw profiel en mogelijke aandachtspunten; 
  • wat voor een type omgeving jou veel energie geeft of juist kost. 

Voor wie?
Deze 1-op-1 coaching is voor:

  • iedereen die in korte tijd meer begrip wil krijgen over zijn eigen binnenwereld;
  • iedereen die inzicht wil in wat inspireert, motiveert of waar juist weerstand zit;  
  • iedereen die een beeld wil hebben welke omgevingen goed passen en welke juist niet.

Wil je meer informatie?
Neem dan contact met ons op. Ons telefoonnummer is (085) 064 58 38. Mailen kan ook. Ons emailadres is info@hipr.eu.