Ademcoaching

Ademcoaching

s Avonds te moe om nog iets te doen? Zit je (bijna) in die burn-out die er al jaren aan zat te komen? Loopt het niet zoals je zou willen? Wil je af van de onrust in je lijf? Ben je die enorme drang naar controle inmiddels beu maar weet je niet hoe je er vanaf komt? Ademcoaching kan je helpen.

Herken jij je in bovenstaande vragen? Dit zijn hele menselijke dingen. Ademcoach Arjan Vermeulen: “Zelf heb ik dit ook ervaren. Ik dacht dat ik mijn patronen begreep en had opgelost. Toch leek ik steeds in dezelfde valkuilen te stappen. Het is mij uiteindelijk gelukt met veel vallen en opstaan en het ontdekken en toepassen van ademcoaching. Om die vragen voor jezelf te kunnen beantwoorden is het fijn als je met iemand kunt sparren die je vertrouwt en waar je op kunt bouwen. En soms is het alleen al fijn als iemand een stukje meeloopt als het even spannend is“.

Hoe help ik jou?

Ik geloof dat veranderen, ervaren van geluk en groei in persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap alleen mogelijk is door het combineren van mentale én lichamelijke coaching en (be)oefening:

  • Mentaal: Ik help je inzichten van wetenschappelijke kennis maar ook praktische vaardigheden simpel om te zetten in mogelijke oplossingen die voor jou werken. De oplossing(en), die kies je uiteindelijk altijd zelf.
  • Lichamelijk: Negatieve energie slaan we op in het lichaam. Ook negatieve energie die je lang geleden hebt opgeslagen en waar je je misschien niet meer bewust van bent. Door een speciale ademhalingstechniek genaamd Balance Breathing zijn wij in staat om deze negatieve energie los te laten. Hierdoor gaat veranderen van oud gedrag en het loslaten van ongewenste gevoelens veel makkelijker en worden blokkades in je lichaam opgeheven zodat energie weer vrij kan stromen.
Interesse?

Stuur Arjan een mailtje voor een vrijblijvende intake. Zijn mailadres is arjan.vermeulen@hipr.eu.

Over Arjan.

Arjan Vermeulen is vanaf 2012 werkzaam als (interim) leidinggevende en coach in verschillende organisaties. In 2019 heeft hij de cursus ademcoach Balance Breathing 1 en 2 gevolgd, waardoor hij een gecertificeerd ademcoach is. Arjan is open, respectvol, direct, en een echt mensen-mens. Daarnaast heeft hij een goed gevoel voor humor wat soms enorm relativerend kan werken.