HiPR 45-Days-Coaching

HiPR 45-Days-Coaching

Heb jij ooit met de allerbeste voornemens en energie gedrag willen veranderen….? Dan weet je vast hoe moeilijk het is om echt te veranderen voor de lange termijn. 

Waarom is veranderen van gedrag zo moeilijk?
We leven 90% tot 95% van de dag op de automatische piloot. Als we willen veranderen moeten we eerst oud gedrag afleren. Gedrag wat ons als gegoten zit. We passen dit gedrag namelijk al jaren toe. Het is een automatisme geworden.

In ons hoofd hebben we een soort van snelweg gemaakt en nu we iets anders willen moeten we over een smal zandpaadje. Je kunt je voorstellen dat het heel menselijk is om daardoor eerder te kiezen voor de aloude snelweg dan dat zandpaadje. Dit maakt waarom miljoenen mensen na alle goede voornemens weer verder gaan met oud gedrag.

42 dagen oefenen.
Uit verschillend wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat een mens minimaal 42 dagen nieuw gedrag moet oefenen en herhalen, voordat het een gewoonte is en het comfortabel voelt. Je hebt 42 dagen nodig om nieuwe hersenstructuren te consolideren en te integreren met de al bestaande neurale netwerken in de hersenen.

HiPR 45-days-coaching.
Met HiPR 45-Days-Coaching krijg je twee volledige, professionele, coachsessies waarin je tot de kern komt van de oorzaak van jouw (oude) gedrag. Samen kijken we naar de gewenste situatie en hoe je die kunt bereiken. Daarna wordt je dagelijks telefonisch gecoacht op jouw verbeterpunt. Op deze manier behaal je gegarandeerd echte blijvende verandering in jouw gedrag.

Voor jou als leidinggevende.
Uiteraard moet de medewerker zelf in de actie komen… En uiteraard probeer je zo veel mogelijk zelf te helpen in de coachmomenten die je samen hebt. Maar als leidinggevende heb je vaak veel meer te doen. Er komt veel op je af. En soms lijkt het alsof alles tegelijk komt. Toch? Dat maakt dat je een medewerker niet alle aandacht kan geven om maximaal resultaat te behalen voor jouw team én jullie organisatie. En dat is jammer… 

Voor jou als leidinggevende kan het onnodige stress opleveren of minder flexibiliteit, jouw organisatie kan net niet de maximale resultaten behalen en de medewerker krijgt nog niet alle hulp die die hij of zij verdient.

HiPR 45 days coaching zorgt dat jouw medewerker o.a. dagelijks telefonisch 5 minuten wordt gecoacht op zijn of haar verbeterpunt. Het zorgt dus dat de kwaliteit van jouw organisatie gewaarborgd wordt. 

Meer weten?
Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? Neem contact met ons op via info@hipr.eu of bel ons! Ons telefoonnummer is (085) 064 58 38.