Gratis opdracht

Gratis opdracht

HiPR is een organisatie die bestaat uit (interim) professionals die meer willen dan alleen opdrachten succesvol afronden. Wij willen iets betekenen voor onze partners, de wereld en de maatschappij. Zo ‘sparen’ we per opdracht voor een gratis project of adviesrapport.

Wij komen in de praktijk regelmatig tegen dat zaken niet zijn opgenomen in de begroting en daardoor niet opgepakt kunnen worden. Soms zijn dit zaken die wel als belangrijk en gevoelig worden ervaren door de stakeholders. Het is dan fijn als je naast het reguliere werk geholpen wordt de businesscase sluitend te maken. Zo kan dat belangrijke of gevoelige dossier toch nog dit jaar of in de begroting van volgend jaar opgepakt worden.

Heb je een (extra) serie teambuildings nodig, is een training of coaching noodzakelijk welke niet begroot is? Heb je nog een idee in je hoofd maar geen tijd om het volledig uit te werken óf kom je simpelweg handjes te kort om een project- of adviesrapport te schrijven? Gebruik de gratis opdracht daar dan voor! Je krijgt deze (ter waarde van maximaal €3.000,-) als je ons een opdracht gunt.

Mochten we je nergens mee kunnen helpen, dan is het mogelijk om onze tijd te schenken aan een goed doel of maatschappelijk project. Zo maken we met elkaar de wereld en de maatschappij nog mooier. En hip(r).