HIPR zoekt: een Recruiter

Gepubliceerd door admin op

Ben jij op zoek naar een functie als recruiter en heb je recruitment-ervaring? Heb jij een groot netwerk bij de (semi)overheid of in de bancaire sector en wil je, op basis van fees, ons netwerk van ZZP-ers verder opbouwen? Lees dan verder want HIPR zoekt een recruiter!!

Wie ben jij?

Je bent een echte recruiter! Je bent er zo eentje die op een leuke manier nieuwsgierig is en die zich vastbijt in een opdracht. Alles om ervoor te zorgen dat je de juiste informatie krijgt van de opdrachtgever. Want je gelooft erin dat je alleen dan ervoor kan zorgen dat je de juiste kandidaat voor kan stellen. Krijgt jouw kandidaat de opdracht niet? Dan ontstaat er bij jou nog meer drive voor de volgende opdracht!

Je hebt een mooi netwerk in de (semi)overheid of banken en onderhoud deze met verve! Je vindt het heerlijk om zelfstandig te werken maar af en toe heb je ook gewoon je collega’s nodig.

Wat ga je doen?

Jij krijgt energie van het zoeken naar dé geschikte kandidaat voor de opdracht of van het vinden van dé meest geschikte opdracht voor de kandidaat! Jouw dag begint dan ook met een meeting met je collega’s om te kijken welke opdrachten er zijn en welke kandidaten we beschikbaar hebben. Als je dat weet, dan mag je eindelijk doen waar je goed in bent: bellen!! Je krijgt betaald per kandidaat en/ of opdracht die je hebt geplaatst, zolang de opdracht duurt!! En dat kan flink oplopen want de range per opdracht ligt tussen € 230 en € 310 per maand. De fee betalen we uit wanneer jij dat wilt.

Wie zijn wij?

HIPR is een organisatie met (interim) professionals die meer willen dan alleen opdrachten binnenhalen en afronden. Wij willen iets betekenen voor de wereld en maatschappij. Zo sparen we per opdracht voor een gratis project of adviesrapport bij opdrachtgevers of voor een maatschappelijk project.

Met een slim businessmodel zorgen we voor een hoge omzet en lage kosten. We maken geen onnodige kosten en kunnen een hoger tarief vragen omdat we de juiste professional op de juiste plek plaatsen. We weten namelijk precies wie onze professionals zijn omdat we actief in hen investeren via een continu persoonlijk leiderschapstraject. Dat doen we natuurlijk ook voor jou.

Onze professionals verdienen overigens zelf ook €150,- per maand voor het aanleveren van een opdracht. We doen het echt samen! Hierdoor kun jij je werk nog betere en sneller doen.

Wat Verwachten we van jou?
 • Je hebt het HIPR DNA.
 • Je hebt (minimaal) hbo werk en denkniveau;
 • Je brengt een (groot) netwerk mee;
 • Door een afwijzing ontslaat er bij jou juist meer drive om bij de volgende te scoren;
 • Je houdt van gelijkwaardigheid, samen succes vieren, vrijheid en je eigen verantwoordelijkheid krijgen;
 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar;
 • Je bent bereid om je voor langere tijd aan ons te binden.
Wat bieden we jou?
 • Je komt terecht in een sociaal en maatschappelijk netwerk van professionals;
 • Je krijgt een continu persoonlijk leiderschapsprogramma;
 • Je krijgt een fee, passend bij jouw inzet en kwaliteiten;
 • Je deelt mee in de winst. Hoe langer je bij HIPR bent hoe meer je meedeelt;
 • Je krijgt periodiek een netwerkborrel;
 • Je kunt meeprofiteren via het collectief inkopen van producten en diensten.
 • Bij uitbreiding van het bedrijf krijg je de mogelijkheid tot het aankopen van aandelen.
 • Mis je iets? We horen het graag want samen maken we het nog mooier!
Ben jij HIPR?

Mail je CV naar recruitment@hipr.eu en vertel ons wie je bent, wat je wilt en waarom je bij HIPR wilt aansluiten. We zijn niet van hele lange sollicitatiebrieven dus hou het lekker kort en vooral eerlijk en duidelijk. Een filmpje waarin jij je voorstelt vinden we nog leuker.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met één van jouw toekomstige collega’s. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer (085) 064 58 38.

Categorieën: Vacatures