Lean trainingen

Lean trainingen

Wil jij de klanttevredenheid en productiviteit van jouw afdeling verbeteren. Wil jij handvatten hoe je succesvol veranderingen kan doorvoeren?  Of wil je de werkdruk laten afnemen zonder op te hoeven schalen en toch de kwaliteit van het werk een boost geven? 

Lean training.
In alle bovenstaande gevallen is een Lean training een goede keuze. Lean is een bewezen verbetermethodiek die toegepast kan worden binnen elk bedrijf. Lean is een praktische en gestructureerde manier hoe jij dit zelf met jouw team kan aanpakken.

Met onze Lean trainingen krijg je inzicht in de principes van Lean en krijg je manieren aangereikt hoe je het morgen zelf kunt toepassen.  

“Lean is niet harder werken, maar slimmer werken. Het gaat over méér klantwaarde realiseren met minder inspanning.”

Leer meer over Lean.
Naast de Lean-principes en de verschillende Lean-termen komen ook diverse tools aan bod en natuurlijk staan we stil bij hoe je deze eenvoudig kunt toepassen op de afdeling. Alle cursisten krijgen uitgebreid lesmateriaal en na afronding van de training krijg je een Lean certificaat.  

Deze training geeft een goede basis om daarna zelf aan de slag te gaan met Lean en te starten het continu verbeteren van de werkomgeving. De trainingen zijn voor alle medewerkers interessant en geven in relatief weinig tijd véél inzicht en resultaat.  

Er is een: 

  • 1-daagse White Belt-training;
  • 2-daagse Yellow Belt-training;
  • 4-daagse Green Belt-training.  

Voor wie?
Voor iedereen die nieuwsgierig is naar de mogelijkheden van deze verbetermethodiek.  De training wordt altijd gegeven door een gecertificeerde Lean Black Belt Trainer.  

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op. Ons telefoonnummer is (085) 064 58 38. Mailen kan ook. Ons emailadres is info@hipr.eu.