Onze filosofie

Onze filosofie

HiPR maakt de trainings-, coachings- en interimbranch eerlijker in beloning en waardering. Dat is behoorlijk vooruitstrevend, is het niet? En toch willen we nog meer…. In alles wat we doen willen we ook de wereld en onze maatschappij gelukkiger en mooier maken.

Hoe we dat doen?

Dit doen we door de juiste professional, in de juiste omgeving te plaatsen. Hierdoor houden wij het tarief concurrerend. Dit kunnen wij doen omdat professionals bij ons continu een individueel leiderschap programma doorlopen. Hierdoor kennen we de professionals écht goed en zijn we in staat om de optimale match te maken. In combinatie met een slim en kostenneutraal businessmodel kunnen we zo onze professionals een eerlijkere fee bieden.

We helpen ook parttime professionals. Mensen die graag werknemer zijn en daarnaast willen ondernemen. Zekerheid en vrijheid gecombineerd. We helpen deze mensen door ze te ondersteunen met diensten en opdrachten.

Opdrachten door samen te werken.

We denken aan de wereld en de maatschappij, maar zijn ook resultaatgericht. Door samen te werken creëren we meer geld en tijd voor elkaar. Dit kan door anders te denken en anders te zijn. Zo hebben we een aantal recruiters maar we zorgen vooral voor elkaar. Professionals die voor andere professionals een opdracht vinden krijgen een fee per maand zolang dat deze opdracht duurt. Je vindt soms een opdracht voor een ander als je er zelf een zoekt, toch?

Gratis advies voor onze opdrachtgevers.

Iedere opdrachtgever heeft de mogelijkheid om één gratis advies of project door ons te laten opleveren. En de professionals die dit uitvoeren krijgen gewoon betaald of lopen stage. Zo kunnen onze professionals doorgroeien. Overigens kan de opdrachtgever deze uren ook schenken aan een goed doel zodat we de wereld echt mooier kunnen maken met elkaar. 

Continu leiderschapsprogramma.

Jij bent het waard om in te investeren. Daarom krijg je bij ons een continu leiderschapsprogramma zolang als je bij ons werkt. Hierdoor weten wij wie je bent en waar jouw kracht ligt, zodat jij een opdracht krijgt die echt bij je past. 

Beloning.

Het aanleveren van een opdracht of nieuwe collega wordt beloond met een maandelijkse fee. Breng je jouw eigen opdracht binnen, dan krijg je natuurlijk korting.En hoe langer je je bij ons aansluit, hoe meer je meedeelt in de winst. Dat vinden wij namelijk niet meer dan terecht. 

Opleiding en coaching.

Vanuit HiPR geven we opleidingen die vooral praktisch ingestoken zijn. Wij vinden dat een opleiding vooral nut moeten hebben in de praktijk. Anders heb je er weinig aan, toch? Daarom hebben wij verschillende opleidingen die gericht zijn op de praktijk en aansluitend bij de praktijk. En coaching? Ook dat doen we met professionals die zichzelf hebben bewezen in de praktijk.

En er is meer.

Wij willen jou helpen! Is het jouw droom om een eigen bedrijf te hebben? Dan investeren we hier samen toch in? Voor startende ondernemers is het mogelijk dat we mee participeren in het bedrijf. Hierdoor kan jij gelijk profiteren van onder andere ons netwerk om een goede start te maken. Zo doen we alles samen en creëren we een win-winsituatie. 

Hoe we dat allemaal betalen?

We hebben een goed en slim businessmodel. Zo maken we bijvoorbeeld geen kosten die we niet nodig hebben. We hebben geen eigen panden of dure leaseauto’s. We keren geen hoge dividenden of managementfees uit. We doen het samen! Want wij zijn HiPR!

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan eens contact met ons op. We vertellen je graag alle mogelijkheden. Stuur een mailtje met jouw verhaal naar info@hipr.eu en we nemen contact met je op. Of bel ons. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer (085) 064 58 38.