Teamcoaching

Teamcoaching

Goede resultaten beginnen altijd bij een goede onderlinge samenwerking!

Maar dit valt in de praktijk niet altijd mee. Want waarom kun je veel gemakkelijker samenwerken met die ene collega en kost het je veel meer moeite met die andere collega? 

Inzicht en begrip voor elkaars verschillen.
Het antwoord op die vragen vinden we in de onderliggende motivatie van mensen. 

HiPR heeft een programma ontwikkeld waarin gebruik wordt gemaakt van de analyses van Profile Dynamics. Deze analyse meet de onderliggende motivatie, oftewel de drijfveren, van een persoon. 

De analyse laat zien wat mensen inspireert en motiveert én wat juist moeite kost, welke werkomgeving bij ze past, met wie ze makkelijk samenwerken en waar mogelijke conflicten op de loer liggen. 

Persoonlijke handleiding.
Met deze objectieve en wetenschappelijk onderbouwde analyses krijgt iedere deelnemer een haarscherp beeld van de eigen binnenwereld. Het is als het ware een persoonlijke handleiding. Deze handleiding is een soort foto van jouw binnenwereld geeft antwoord op de vraag wat jij echt wil en wat jou drijft. Hiermee kun je ook antwoorden vinden waarom je denkt zoals je denkt en doet zoals je doet.

Door inzicht te krijgen in elkaars persoonlijke handleiding ontstaat er begrip voor elkaars gedrag en creëer je een stevige basis voor een goede samenwerking. 

Voor wie?
Deze training is onder andere bestemd voor: 

  • nieuwe teams die elkaar beter willen leren kennen; 
  • bestaande teams waarbij het gevoel bestaat dat de samenwerking beter zou kunnen;   
  • managers die een nieuw team willen samenstellen en de nieuwe medewerkers goed willen laten matchen met de werkzaamheden. 

De training wordt altijd gegeven door een gecertificeerde Profile Dynamics Consultant. 

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is (085) 064 58 38. Mailen kan ook. Ons emailadres is info@hipr.eu.