Verzuimpreventie en begeleiding


Verzuimpreventie

HiPR is dé specialist op het gebied van verzuimpreventie. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van verzuim zijn onze case-managers in staat op te komen tot een structurele verlaging van het ziekteverzuim.

MEER INFORMATIE


Verzuimbegeleiding

Wist je dat 1 op de 2 managers (langdurig) verzuim erg tijdrovend vindt? Wij helpen je met casemanagement en 2e spoor-trajecten. Maar we kunnen ook checken of jouw dossier aan de huidige richtlijnen voldoet.

MEER INFORMATIE


Loopbaan-coaching

Je bent op zoek naar een loopbaancoach? HiPR helpt! Om je zo goed mogelijk te helpen, maken we gebruik van 3 pakketten loopbaan-coaching. Alle pakketten hebben hetzelfde doel: ontdekken wat je écht wilt en de vervolgstap in je carrière bepalen.

MEER INFORMATIE


Ademcoaching

s Avonds te moe om nog iets te doen? Zit je (bijna) in die burn-out die er al jaren aan zat te komen? Loopt het niet zoals je zou willen? Wil je af van de onrust in je lijf? Ben je die enorme drang naar controle inmiddels beu maar weet je niet hoe je er vanaf komt? Ademcoaching kan je helpen.

MEER INFORMATIE


Mediation

Het kan iedereen gebeuren. Het contact tussen jou en jouw werkgever of tussen jou en jouw werknemer loopt niet soepel en er ontstaat een arbeidsconflict. 

MEER INFORMATIE