Onze werkwijze

Onze werkwijze

CV voorwaarden… die stellen wij niet. We zijn meer benieuwd naar wie jíj bent. Hoe ver sta je in jouw leiderschap? Heb je al lekker veel fouten gemaakt en daarvan geleerd? Maar vooral, waar wil je naartoe en hoe denk je daar te komen?

We hebben geen voorwaarden waar je aan moet voldoen of restricties op zaken die niet mogen. Wel hebben we één eis…Jij hebt het HiPR-DNA

En dan?

Als je enthousiast geworden bent om je aan te sluiten bij HiPR is het logisch dat je even mailt en vertelt wie je bent, wat je wilt en waarom je bij ons wil aansluiten. We zijn niet van de lange sollicitatiebrieven. Dus houd het vooral lekker kort, eerlijk en duidelijk. Een filmpje waarin jij je voorstelt vinden we nog leuker.

Twee gesprekken.

Als jij jezelf vindt passen in het HiPR-DNA dan gaan we graag met jou in gesprek. Dit is eerst een gesprek met één van onze recruiters of accountmanagers. Een tweede gesprek is met één van de managing partners. Als we besluiten om met elkaar verder te gaan, hanteren we een proefperiode van twee maanden. Daarin kun jij zien of HIPR iets voor jou is en kunnen wij zien of je bij ons past.

We willen namelijk dat jij gelukkig bent en onze andere partners gelukkig zijn. We bewaken echt ons DNA. Je mag niet zo maar bij ons horen. En wie bij ons hoort… daar zijn we trots op. En dat zal je ervaren!

Leiderschapsprogramma.

Na de eerste twee maanden beginnen we met jouw persoonlijk leiderschapsprogramma. Een programma op maat, waarin we jou verder brengen als professional én als mens. Je krijgt ook een opleidingsbudget zodat je een studie kunt volgen. Zo kun je ook echt groeien naar jouw dromen. Dat is wat wij willen!

Als jij iemand aandraagt voor een vacature of een opdracht vindt voor een collega partner, krijg je van ons zolang de opdracht van die partner duurt tussen de 100 en 150 euro per maand. Heb je 10 collega partners aan het werk geholpen, verdien je dus 1.500 euro per maand en kun je zo mooi extra tijd voor jezelf inplannen. Of je meer tijd thuis doorbrengt, aan een hip(r) project werkt of naar een maatschappelijk doel toewerkt… we vinden het allemaal mooi!

Wat we ook (anders) doen…?

Vanaf de eerste dag dat je op opdracht zit, zetten we geld opzij. Geld voor als je uit jouw opdracht loopt. Als je opdracht stopt kun je zo nog betaald een nieuwe opdracht zoeken voor jezelf en anderen. Heb je aansluitend een nieuwe opdracht via HIPR, krijg je dit opgebouwde budget uitbetaald. 

Daarnaast zetten we geld opzij om een gratis opdracht te doen bij de opdrachtgever. Hierdoor kun je ervaring opdoen, d.m.v. een stage, in opdrachten die je nog nooit hebt gedaan. Heb je wel ervaring? Dan krijg je natuurlijk gewoon betaald.

We spreken elkaar!
  • 1x in de 2 maanden hebben we een netwerkborrel;
  • 1x in de 6 maanden een HiPR-gesprek (een soort beoordelingsgesprek maar dan veel moderner en leuker);
  • 1x in de 4 maanden een bila én
  • 1x in de 4 maanden een bedrijfssessie waarin we strategie, tactiek en verbeteringen bespreken

Uiteraard volgen we elkaar nauwgezet en is het contact vooral laagdrempelig zijn. En ervaring leert dat we elkaar stiekem nog wat meer spreken!

En de winst delen?

Dat doen we ook anders. Hoe langer je bij ons werkt, hoe meer winst je krijgt. Is jouw jaarlijkse opleidingsbudget niet op gegaan en jouw uitloop voor de opdracht niet nodig geweest? Dan krijg je die uitbetaald. Het is toch jouw geld? Maar wel als jij bij HIPR in een nieuwe opdracht verder gaat. 

Samen willen we graag investeren in de wereld en de maatschappij. Daar ondersteunen we elkaar in. We hopen het juiste te stimuleren. Mooie dingen kopen is leuk, maar investeren zodat je meer vrije tijd hebt voor zaken die jij belangrijk vindt vinden wij nog mooier. 

Dat vinden wij HiPR.