Zakelijk Tekenen

Zakelijk Tekenen

Een boodschap wordt veel beter onthouden als het wordt weergegeven in beeld. Daarom wordt Zakelijk Tekenen steeds vaker gebruikt in het bedrijfsleven. 

Zakelijk Tekenen kan op heel veel manieren worden toegepast. Zo krijgt jouw boodschap meer aandacht als je, tijdens je presentatie, jouw flip-overs verrijkt met afbeeldingen. Ook is de inhoud van je projectplan of roadmap veel sneller helder als het weergegeven is in een professionele plaat. 

Ik kan helemaal niet tekenen!
Veel mensen denken dat je aanleg moet hebben om dit te kunnen. Dit is echter helemaal niet nodig. HiPR heeft een programma ontwikkeld waarin je stap voor stap alle bouwstenen leert waarmee jij een professionele visualisatie kunt samenstellen. 

Ontwikkel een nieuw communicatie gereedschap.
Onze trainingen zorgen ervoor dat je een nieuw stuk gereedschap eigen maakt. Deze nieuwe skill is niet alleen heel handig voor professionals zoals Projectleiders, Teammanagers, Product Owners, Trainers etc, het is ook nog eens erg leuk om te doen. Je krijgt gegarandeerd meer aandacht voor jouw communicatie. 

Wat leer je?
In de training  wordt je meegenomen in hoe jij jouw communicatie kunt visualiseren. Je leert stap voor stap alle bouwstenen voor een geweldige en kwalitatief hoogstaande visualisatie.  

Je leert onder andere: 

  • Tekenen van Iconen
  • Starten met een persoonlijke visuele database 
  • Gebruik van Kaders en Verbindingen 
  • Gebruik van Kleur 
  • Inzetten van Schaduw 
  • Compositie en Storytelling
  • Tekst en handlettering  
  • Ontwikkelen eigen stijl 
  • Gebruik van de juiste materialen 

Daarnaast krijg je heel veel tips om het zelf in de praktijk toe te passen. 

Voor wie?
De training Zakelijk Tekenen is ontwikkelend voor iedereen die vanuit zijn functie een boodschap wil overbrengen, dit op een frisse, vernieuwende manier wil doen en meer aandacht wil krijgen voor zijn verhaal.  Wij bieden een Zakelijk Tekenen training aan specifiek voor managers, een training specifiek voor Lean professionals en een algemene training die geschikt is voor iedereen.   

Een voorproefje.

Geplande trainingen.
Ben je geïnteresseerd om de training individueel te volgen? Kijk dan hier voor de eerstvolgende mogelijkheid!

Vanzelfsprekend is het mogelijk om deze training ook incompany te organiseren. Houd er wel rekening mee dat dit pas vanaf 8 deelnemers kan. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen?
Neem dan contact met ons op. Ons telefoonnummer is (085) 064 58 38. Mailen kan ook. Ons emailadres is info@hipr.eu.