Interim

HiPR richt zich op vaste en tijdelijke functies binnen de publieke sector. Hierbij zetten we alleen interim kandidaten in als een opdracht zich hiervoor leent. 

HiPR Interim:

HiPR is een ander soort organisatie dan je wellicht gewend bent. Wij sturen niet gelijk een stapel CV’s naar je toe als je een opdracht hebt. Wij komen graag eerst bij je langs om te zien én horen waar je behoefte aan hebt. Zo weten we precies welke professional bij je past. Wij geloven dat we hierdoor de juiste professional(s) leveren voor jouw opdracht. 

Interim of Detacheren:

Wij zetten alleen Interim kandidaten in als de opdracht zich er voor leent. Een interim opdracht mag namelijk nooit inwisselbaar zijn met een huidige functie. Een kandidaat kan dan namelijk achteraf claimen recht te hebben op een arbeidsplaats. Dit risico kan ook niet afgedicht worden met een overeenkomst. Afhankelijk van jullie behoeften en onze kennismaking zullen we samen een keuze maken die maatschappelijk het meest verantwoord is. 

Interim via HiPR:

HiPR voldoet aan alle wettelijke eisen om ZZP professionals te bemiddelen. Door ons slimme bedrijfsmodel kunnen we tegen een 5% fee bemiddelen waarbij ook de ZZP professional meer dan tevreden zal zijn.

Benieuwd wat HiPR voor jou kan doen?

HiPR onderscheidt zich door de snelheid en effectiviteit waarmee zij de juiste ZZP professional aanlevert. Dit doen we door een plat bedrijfsmodel en open communicatie. 

(085) 064 58 38