Opdrachtgever

HiPR is een betrouwbare partner die ook gegarandeerd levert. Dat kan omdat we samenwerken met onze opdrachtgevers vanuit een partnership. Die samenwerking maakt ons effectief en trots. En dat zal je ervaren!

Welkom bij HiPR

HiPR helpt met het leveren van de best passende oplossing! 

We waarschuwen je alvast, wij stellen namelijk altijd de vraag achter de vraag. Zo zijn we in staat om de beste oplossing te bieden. Hierdoor kan het soms zo zijn dat de oplossing die je voor ogen had na het intake-gesprek verandert.

Opdrachtgevers

Wij werken o.a. voor de Rijksoverheid, Provincies, Gemeenten, Waterschappen, Veiligheidsregio’s, Omgevingsdiensten, Publieke Gezondheidszorg, Zorginstellingen, Overige ZBO’s, Water en energiebedrijven.  

Wij zijn HiPR!

Wij richten ons voornamelijk op functies binnen het Publiek Domein. Dit zijn volgens ons dé functies én plekken waarin we samen het verschil kunnen maken om de wereld nog mooier te maken.

Onze aanpak

Wij komen graag eerst bij je langs om te zien én horen waar je behoefte aan hebt. Zo weten we precies wat er bij jullie past. Wij geloven dat we hierdoor de juiste diensten kunnen everen.

Duurzame samenwerking

We vinden duurzame samenwerking belangrijker dan snel geld verdienen. Daardoor zijn we eerlijk in onze communicatie en ons aanbod. 

Verantwoorde tarieven

We hebben geen dure panden, leaseauto’s of regiomanagers in dienst. Wat we wel hebben zijn eerlijke en goede, zo niet de beste, voorwaarden voor het publieke domein.

Waarom kiezen voor HiPR?

  • Meer dan 15 jaar ervaring in het publieke domein.
  • We zeggen nee als we onze beloften niet kunnen waarmaken.
  • We zijn erg klantgericht, indien gewenst vullen we het gehele recruitment- en verzuimproces in. 
  • HiPR biedt garantie.

Benieuwd wat HiPR voor jou kan doen?

HiPR onderscheidt zich door de snelheid en effectiviteit. We zijn vaak beter en goedkoper dan onze concurrenter. Dit doen we door een slim bedrijfsmodel en het alleen maken van kosten die noodzakelijk zijn.

(085) 064 58 38