Professionals

HiPR is oprecht geinteresseerd in jou en wie je bent. Hier ligt ook onze kracht. Deze persoonlijke benadering maakt ons effectiever en jou als professional gelukkiger. 

Welkom bij HiPR

HiPR helpt met het vinden van een baan die écht bij jou past! 

We vinden het belangrijk om minimaal twee gesprekken met jou te voeren als kandidaat. Daarin stellen we veel vragen en gaan we samen op zoek met jou naar jouw wensen en kwaliteiten. Zo zijn we in staat om werkgevers en functies aan te bieden waar jij écht gelukkig van wordt. 

Werk-Prive balans

Het leven naast het werken vinden wij nog belangrijker. Als je hard werkt moet je ook hard kunnen herstellen. Soms maakt dat een van beide kanten meer vraagt. HiPR helpt je om nog meer in balans te komen en te blijven.

Duurzame inzetbaarheid

We worden met elkaar steeds ouder en we mogen langer doorwerken. Daarom stimuleren wij naast werken bij onze opdrachtgevers ook het werken aan jezelf.

HiPR als carrièrepartner

HiPR is de carrièrepartner van professionals voor de (semi)overheid. Voor professionals die actief willen bijdrage aan de kwaliteit van de maatschappij en de wereld.  Aan oplossingen voor de belangrijkste uitdagingen in onze samenleving. Om het publieke domein en haar professionals zo goed mogelijke voorwaarden te kunnen bieden hebben we drie contractvormen binnen HiPR:

Werving & Selectie

Je bent op zoek naar een vaste baan binnen het publieke domein. 

Detachering

Je wilt graag afwisseling en nog sneller groeien als professional.

Interim

Je bent een ervaren professional die graag als ZZP’er projecten afrond.

Benieuwd wat HiPR voor jou kan doen?

HiPR onderscheidt zich door de oprechte interesse in jou en het vinden van een baan die bij jou past. We kijken en bewaken echt jouw wensen, drijfveren en ambities. Maar ook die van onze klanten. Daarom voeren we twee gesprekken en houden we eventueel een assessment. Zo kunnen we de perfecte match maken.

(085) 064 58 38

We staan naast jou in jouw carriére

Wij zijn HiPR!

Wij richten ons voornamelijk op functies binnen het Publiek Domein. Dit zijn volgens ons dé functies én plekken waarin we samen het verschil kunnen maken om de wereld nog mooier te maken.

Wie ben jij?

We zijn benieuwd wie jíj bent en wat je wilt. Hoe ziet jouw leven naast het werk er uit? Hoe ver sta je in jouw carriere? Hoe wil je de komende jaren werken? En als je wilt groeien, hoe denk je daar te kunnen komen?

Duurzame relatie

We vinden duurzame relaties belangrijker dan snel geld verdienen. Daardoor zijn we eerlijk in onze communicatie en ons aanbod. 

Verantwoorde tarieven

We hebben geen dure panden, leaseauto’s of regiomanagers in dienst. Wat we wel hebben zijn eerlijke en goede, zo niet de beste, voorwaarden voor het publieke domein.